2012 m. birželio 19 d., antradienis

Aštrūs šernienos kepsniukai kepti orkaitėje.

Reikės :
400 gr šernienos nugarinės.
8 vidutinio dydžio bulvių.
Majonezo
bulvių prieskonių,
mėsos prieskonių, aštrios parikos miltelių (galima naudoti ir raudonają aštriąją papriką)
pipirų, druskos, baziliko, paprikos miltelių.
kepimo maišelio.
Gaminimas:
Nugarinę supjaustome 2 cm pločio griežinėliais, kad gautūsi kepsniukai. Tuomet ją įpjaustome iš abiejų pusių ir įtriname prieskoniais. Jei naudojama aštrioji paprika ją geriau "sublenderiuoti" ir tuomet ja ištinti kepsnius.
Bulves supjaustome ketvričiais ir ištriname bulvių prieskoniais bei majonezu.
Tuomet kepsniukus dedame į kepimo maišelį, ant viršaus sudedame bulves ir užrišame kepimo maišelį ir kepame įkaitintoje iki 200 laipsnių orkaitėje apie 50-60 min.
Galima prieš dedant bulves ant kepsniukų užpilti šiek tiek vandens. Taip pat į kepimo maišelį galima priedėti ir visokių kitokių daržovių, labai skanu griežinukais supjaustytos morkytės ir juostelėmis supjaustytos raudonosios paprikos.
Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą