2013 m. sausio 30 d., trečiadienis

Šerno šonkauliukai

Reikės:

šerno šonkaulių
3-4 svogūnų
kepsnių prieskonių
mėsos prieskonių
pipirų
druskos
pusę citrinos
majonezo apie 5 šaukštai
Šonkaulius sukapoti per pusę ir supjaustyti atskiromis dalimis. Supjaustyti svogūnus ir sudėti ant šonkaulių.Paskui sudėti visus prieskonius ir gerai išmaišyti (prieskonių kiekio nerašau, nes kiekvieno skonis skirtingas). Išspausti citrinos sultis ant šonkaulių, vėl išmaišyti. Sudėti majonezą ir vėl gerai išmaišyti. Palikti marinuotis parai laiko. Kepti orkaitėje įkaitintoje 180 laipsnių valandą laiko.
Skanaus.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą