Reikės :
500gr parūkytų dešrelių( galima naudoti ir kokią parūkytą mėsyte, bet man skaniau su dešrelėmis)
500gr raugintų kopūstų
10 vidutinio dydžio bulvių.
Pipirų, druskos
4-5 š. pamidorų padažo
ir vandens 300ml.
Gaminimas:
Nuskustas bulves supjaustome per pusę ir dedame į greitpuodį, tuomet sudedame kopūstus ant viršaus dešreles užberiame šiek tiek pipirų ir labai nedaug druskytės. Vandenį sumaišome su pamidorų padažu ir supilame į puodą, tuomet uždengiame greitpuodį ir dedame ant ugnies. Kai greitpuodis įkaista paverdame 15 min ir išjungiame ugnį, paliekame savaime ataušti.
Skanaus!
500gr parūkytų dešrelių( galima naudoti ir kokią parūkytą mėsyte, bet man skaniau su dešrelėmis)
500gr raugintų kopūstų
10 vidutinio dydžio bulvių.
Pipirų, druskos
4-5 š. pamidorų padažo
ir vandens 300ml.
Gaminimas:
Nuskustas bulves supjaustome per pusę ir dedame į greitpuodį, tuomet sudedame kopūstus ant viršaus dešreles užberiame šiek tiek pipirų ir labai nedaug druskytės. Vandenį sumaišome su pamidorų padažu ir supilame į puodą, tuomet uždengiame greitpuodį ir dedame ant ugnies. Kai greitpuodis įkaista paverdame 15 min ir išjungiame ugnį, paliekame savaime ataušti.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą