2012 m. gegužės 28 d., pirmadienis

Mėsos ir bulvių apkepėlė

Reikės:
400 g kiaulienos.
5-6 didelės bulvės.
du svogūnai.
trys morkos.
majonezas.
sūris.
pipirai.
druska.
mėsos prieskoniai.
aliejus.
Gaminame:
mėsą supjaustome šiaudeliais ir suprieskoniuojame. Bulves supjaustome griežinėliais ir apibarstome druska ir ištepame majonezu. Svogūną supjaustome griežinėliais, morkas sutarkuojame (burokine tarka), sūrį taip pat sutarkuojame.
Tuomet kepimo skardą pašlakstome aliejumi ir dedame supjaustytą ir suprieskoniuotą mėsytę, ant jos svogūnus, morkas ir bulves. Dedame į įkaitintą orkaitę (180 laipsnių) ir kepame apie 45 min. Baigiant kepti sudedame sūrį ir dar pakepiname kol sūris gražiai išsilydys.
Skanaus :) 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą