2012 m. rugsėjo 23 d., sekmadienis

Lietiniai blyneliai su įvairiais įdarais

Taigi pirmiausiai reikia išsikepti blynus. Tešlą sumaišome kaip paprastiems blynams tik ji turi būti šiek tiek skystesnė, kad tešlą galima būtų įpilti į keptuvę ir tolygiai paskirstyti visoje keptuvėje.
Kai blynai iškepti galima pasiruošti įdarus. Keli įdarų receptukai nuo kurių pirštus apsilaižysite.
1. Su vytinta dešra ir pievagrybiais.
Reikia vytintos dešros apie 200gr.
100gr pievagrybių
skystesnio tepamo sūrelio
džiovintų bazilikų
Ruošimas labai paprastas, tereikia dešrą ir pievagrybius supjaustyti kubeliais ir pakepinti keptuvėje, tuomet užberti baziliko, uždėti tepamo sūrelio ir viską gerai išmaišyti.
2. Su dešra ir sūriu.
Dešrą galima naudoti tiek vytintą tiek daktarišką. Jos reikės apie 200gr.
Sūris man asmeniškai skaniausias yra moccarelos.Jo apie 100gr.
Taip pat reikės pusės svogūno ir vienos skiltelės česnako.
Dešrą ir svogūnus supjaustome kubeliais, česnaką sutarkuojame per smulkiausią tarką, arba galima išspausti, sūrį sutarkuojame.
Dešrą, svogūną ir česnaką pakepiname keptuvėje ir apkepinus sudedame į dubenėlį ir paliekame kelioms minutėm atvėsti, tuomet į dešros masę galima sudėti tarkuotą sūrį ir gerai išmaišyti. Taip pat dar galima uždėti šiek tiek majonezo. Ir įdaras paruoštas. 
3. Saldūs blyneliai su bananu ir "Nutella".
Reikės kelių bananų ir "Nutello's" . Blyną ištepame šokoladiniu kremu " Nutella". Bananus supjaustome šiaudeliais tuomet juos sudedame ant blyno ir suvyniojame, tuomet pakepiname keptuvėje ir blyneliai paruošti. Prie šių blynelių galima naudoti padažą, kurį reikia paruošti taip: į 100 gr. neriebios grietinės įdėti šiek tiek vanilinio cukraus, šaukštelį paprasto cukraus ir viską labai gerai išmaišyti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą