2012 m. gruodžio 10 d., pirmadienis

Paprastoji užkepėlė

Reikės:
4-5 bulvės
300 g pievagrybių
1 svogūnas
300 g šernienos, stirnienos faršo
400 g grietinės
100-200 g fermentinio sūrio
50g pomidorų padažo
3-4 marinuoti agurkai
Druskos, pipirų, raudonėlio,bazilikų.
 Gaminimas
Kepimo indą iškloti folija, pasilikti indo uždengimui.
Bulves supjaustyti skiltelėmis ir sudėti į kepimo indą.
Pakepinti svogūną 2-3 minutes. Po to sudėti smulkintus pievagrybius, prieskonius ir pakepinti 3-4 minutes. Įmaišyti grietinę (200 g) ir pomidrų padažą.
Mėsą pakepinti atskiroje keptuvėje 10-15 minučių.
Ant bulvių sudėti grybus, po to mėsą ir griežinliais pjaustytus agurkus. Aptepti grietine ir apibarstyti sūriu.
Uždengus folija pašauti  į 180 laipsnių orkaitę. Kepti 20 minučių, po to foliją nudengti ir kepti dar 20 minučių.
Skanaus!!!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą