2013 m. sausio 30 d., trečiadienis

Kepenėlės "skanumėlis"

Ne kiekvienas mėgsta kepenėles, bet šitaip pagamintas kepenėles , manau, valgys kiekvienas :)

Taigi reikės:

Apie 700-800 gr kepenėlių
2 Svogūnų
mėsos prieskonių
pipirų, druskos, kario
grietinės 5 didelių šaukštų
šiek tiek pomidorų padažo

Gaminame:

Kepenėles supjaustyti smulkiais gabalėliais, svogūnus taip pat ir sudėti kepti į keptuvę. Kai šiek tiek apkeps įdėti mėsos prieskonių, druskos, pipirų. Vėl šiek tiek pakepinti tada įdėti kario ( kario negailėti, dėti tiek, kad kepenėlės įgautų gelsvą atspalvį. Tuomet sudėti grietinę ir pomidorų padažą ir dar šiek tiek patušinti.
Labai skanu su virtomis bulvėmis.
Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą