2013 m. spalio 25 d., penktadienis

Bulvių apkepas su šerniena

   Reikės:
5 didelių bulvių
2 vidutinio dydžio svogūnų
1 didelės morkos
2 konservos šernienos
Fermentinio sūrio.
3 š. majonezo
prieskoniai: bazilikas, druska, piprai, galima naudoti aštrią papriką, jei mėgstate aštriau.
 Gaminimas:
Ant skardos dugno dedame šernieną,ant jos išklojame griežinėliais pjaustytus svogūnus,

 
paskui tarkuotas morkas

 ir ant viršaus dedame bulves, kurias prieš tai supjaustę plonomis riekelėmis sumaišome su tarkuotu sūriu, prieskoniais ir majonezu.
 


Ant viršaus uždengiame folija ir dedame į 200 laipsnių orkiatę kepti. Kepame apie 45 min. Paskui nuimame foliją ir dar pakepiname kelias minutes kol bulvės gražiai apskrus..
Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą